Blogger Backgrounds

Exchange Your Links Here...Do Leave Your comment after that..

Jumaat, 15 Julai 2011

wah....nk masuk universiti dah....hehe

Salam semua....sowi la dh lama xupdate blog ni...bz je memanjang....
hehe...awini aku dpt tau result permohonan U aku yg dh hmpir sthun kot..
lama gile seyh nk tunggu dpt masuk..
aku xtau nape thun ni intake tuk ijazah dia amik lmbt gle...
huhu..tp xpe la..janji berbaloi aku tunggu....
wahhhh.......epy gler aku bila check result kat tenet....
perkataan2 ni kuar......hehe

                               TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut: 

haha...tyme tgk ayat ni..rsa mcm nak menjerit-jerit je...hehe...
yahoooo!!!ske nya dpt msk U...lpas ketinggalan brbnding kawan2 poli aku yg laen...

lama seyh aku tunggu tuk dpt result mcm tu..mna la xhappy kan...
Alhamdulillah...syukur sgt2...akhirnya keputusan yang kuar mmg melegakan aku n my fam..
pasni xda la mak nak bsg2 lg sbb dulu aku xantar srt rayuan..haha


skenya....skenya..tp terpaksa la berjauhan ckit dr my fam n my bf...huahua...
tp tu la..dh mmg rezeki kat negeri melaka plak..huhu
tp kan...sebenarnya aku tukar pilihan U aku tu...mle2 utem ltk pilihan no.2...
tp pastu sejak kematian arwah ayah aku...aku tukar sbb aku xnk duk jauh dr fam aku...
supaya aku ley tgk-tgkkan fam aku..huhu...
tp itulah..mmg dah tertulis rezeki aku kat utem jgk.huhu...
Saya terima dgn hati terbuka...huuhu...


tarikh untuk aku dftar msk U nant 4/09/2011...wisau la plak...
sbb mak aku blek dr umrah hari tu jugak...
so sape nk tlg anta aku ni???huahuahua......
nk mnta along anta...tkt dia bz...huhu
mnta tlg bf aku la...hahaha...pa...tlg anta ma ea??hehe
arap2 la dia xkeje outstation tyme tu...huhu


tp yg plg aku lega is kat Utem rmi kwn2 aku....hehe
tu yg best tu...
cuma tyme orientasi kna la stand sowg2 kan..hehe
kwn2 poli aku yg ada kat sana antaranya...Atik,yui,ain,dila,umi,ecah,adi,mike n byk lagi...
termasuk la my bff sjak aku sek men kat kuantan dulu... iaitu miss fifi...hehe
dia ni dah lama msk Utem...ehehe..dah nk bis blaja dh pun..
tp bak kata dia...xkisah la janji kitaowg dpt jumpa kt sana...haha
Wah...Skenya............................


so kat cni..aku past kan la result aku yg xseberapa tu..hehe....


SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA
PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN STPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012


No Kad Pengenalan / My Kad : 890205065260
Kategori : ALIRAN SAINS : DIPLOMA/SETARAF
Angka Giliran/No Matrik :
Nama : WAN NURUL HIDAYAH BINTI WAN AZHAR
 
TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD : CC14
NAMA PROGRAM : IJAZAH SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER (PENGURUSAN PANGKALAN DATA) DENGAN KEPUJIAN
IPTA : UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
SURAT TAWARAN : http://www.utem.edu.my/kemasukan
(Klik URL SURAT TAWARAN di atas untuk mendapatkan Surat Tawaran IPTA)
CATATAN :
1) Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web IPTA mulai 16 Julai 2011.
2) Calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN pada atau sebelum 30 Julai 2011.
 
 
kuangkuangkuang....bangga skejap..tp dh start risau bila tgk subjek dia..hehe
plg takut MATEMATIK!!!.....huhu serabut pale ni...aku ni mmg xseberapa pandai bab matematik ni..
huhu...camne ea...lau Ang ad kat ctu kan best..ley dia tlg ajar aku.hehe... :)


dah2 la ngarut ea aku ni..haha..mest korg bosan dgr aku menulis..haha
so ni aku sertakan link untuk sape2 yang nk check result kowg ea...

  • http://www.jpt.uum.edu.my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jung Yong Hwa CN Blue - For First - Time Lovers (Banmal Song)